Mio och Aslan

Smutsig hund!
Idag var jag och Mio ute och busade med Smilla, hans nya kompis! Och skitig blev han! Efter duschen hade han ett riktigt ryck! Påväg till platsen där vi skulle träffa Smilla gick Mio emot elstängslet - igen! Suck. Han skrek till men denna gången vägrade han att gå efteråt! Inte ett steg. Fick bära honom till och från, locka med godis varje halvmeter men framåt kom vi knappt. Tillslut lämnade jag honom och gick. Det fungerade! Då kom han efter en kort stund rusande! Jag hoppas det inte sätter några större spår. Trodde han  hade lärt sig att man inte skulle gå emot det, men inte. 

Så här smutsig var han när han kom hem! Det blev svart vatten när han duschade och schamponering inför morgondagens utställning! :) 
 
 
 
 
 
Fågelhund?
Mio hjälpte till att städa dammen och då hittade han sina fågelkompisar. Kanske är det lite fågelhund i honom i alla fall? :P
 
 
 
Agilitytävling!
Var på agilitytävling med Mio för några dagar sedan. Bra miljöträning och så är det ju kul att titta på. Har hopp om att Mio också kan tycka det är kul! Mio skötte sig finfint och höll sig lugn utan att försöka busa med alla. Dessuom träffade vi en söt portistik.