Mio och Aslan

Västkusten!
Nu har Mio varit med oss på västkusen! Ramsvik närmare bestämt. Det har varit en spännande vecka för lillen med mycket klippor och folk. Det kommer att dyka upp bilder efter hand.
 
Innan vi skulle dit tänkte vi skaffa åksjukemedicin till Mio eftersom han har varit åksjuk. Men de såg ut som frågetecken när vi frågade om åksjukemedicin till hund och fick gå och läsa på. Det var tydligen receptlagt och fanns inte hemma. Men när man läste på internet verkade det finnans ett antal olika receptfria så vi blev inte helt kloka på det... I alla fall, han fick åka utan medicin. Ingen mat på mogonen och åkte tidigt för att det inte skulle bli allt för varmt. Vi fick stanna någon gång under resan och han dreglade lite, men det gick ändå bra tycker jag! :) Hemresan gick ännu bättre och han dreglade knappt något alls! Så för hoppningsvis växer nog åksjukan bort, vilket skulle vara jätteskönt!
 
Men, men - home, sweet home tycker nog Mio. Nu får han äntligen springa och busa i trädgården igen! 
 
#1 - Helena Dahlstrand

Hej!

Vad skoj att se Mio! Han är SÅ fin och helt otroligt lik sin halvsyster Jazz. Vi ska självklart följa bloggen för att se hur han utvecklas!

Hälsningar / Helena och flocken

Svar: Vi bor ju inte så långt ifrån varandra heller (Jönköping), så det skulle inte vara helt omöjligt att de kunde få träffas nån gång! ;) Skulle Apachie också vara hos er så är jag nyfiken på att träffa honom med, det blev ju aldrig av innan Mio kom till oss... :(
Mio

#2 - Helena Dahlstrand

Hej igen!

Jamen vad kul! Då går det säkert att ordna en träff! Apachie bor ju hos Daniel här i Forserum så vi kan säkert be honom komma över så att ni får träffa honom också vid tillfälle. Hör bara av så får vi komma överens om en dag som passar!

/ Helena och flocken

Svar: Vi skulle kunna nu på lördag, eftermiddan någon gång. Går inte det för er så får vi ta det lite senare. :) Du kan ju höra med Daniel och se vad han tycker.Frida
Mio

#3 - Helena Dahlstrand

Hej igen!

Oj! Missade detta inlägg eftersom vi har haft huset fullt av gäster senaste veckan. Kan kolla hur det ser ut för Daniel och Apachie den här helgen istället om det funkar för er? Skickar en vänförfrågan på facebook till dig, Frida så att det blir lättare att kommunicera. :)

Hälsningar / Helena och Jazz