Mio och Aslan

Stolt matte!
När jag var ute på lunchen tränade vi en stund på grusplanen. Efter en stund kom det några barn som ville klappa. Sedan kom det allt fler! Det var tydligen en klass som skulle spela fotboll där! Vi visade trix och de var mycket imponerade över hur lydig han var! Mio tog det hela med ro och var supercool! Inget hoppande eller busande, han nosade bara på dem.
 
Vilket var barnens favoritkommando då? Jo, pang! Visade det någon gång (och Mio utförde det exemplariskt!) och sedan stod hela gruppen på kanske 15-20 barn runt honom och ropade samtidigt "PANG!" varpå Mio la sig ner och "dog". Sedan upp igen med viftande svans, lite godis och så upprepades det hela! Sedan fick vi gå, trots att Mio klart och tydligt visade att han visst ville vara med och spela fotboll!  


Var så stolt över Mio som trots uppståndelsen tog det så lugnt och inte stressade upp sig! Så skönt att han är så stabil redan nu! 

Under dagen träffade jag på tre gäng med barn till som ville hälsa på honom och tyckte han var supersöt! Han är inte bara min lilla favorit...