Mio och Aslan

Sommarstugan!
Långhelg och då passar vi på att åka ut till sommarstugan, Häggeberg. Mio får inte vara inne i stugan än då den inte är valpsäkrad utan han är på verandan. Men vi är ju ute för det mesta så det blir inte så långa stunder. Han klarar av att vara själv där mycket bra! Säger inte ett pip utan går bara och lägger sig. :) 
 
Han håller sig någolunda nära oss på tomten med än så länge, så inga större avgränsningar har behövts. Dock försöker vi bygga igen alla möjligheter att ta sig in under huset - för där gillar Mio att vara! 
 
Vi har varit lite promenader uppåt brukshundklubben, JBK. Smidigt att bo bara några hundra meter därifrån! Mio tittade runt lite där, bla på agilitybanan. En kväll fick Mio klara sig utan mig hela eftermiddagen till sent på kvällen. Men han hade ju andra delar av familjen kvar. Lite jobbig hade han väl varit men över lag hade det gått bra.
 
Skälla på krattor, spadar, vattenslangar och annat kan man också göra. Självgående gräsklippare är riktigt farliga!
 
Och sist, men inte minst - Mio har varit torr en hel natt! För första gången. Visst var jag ute med honom en gång, men han brukar alltid lyckas med någon pöl inne. Det gjorde han inte denna gången! :)
 
Avslutar det hela med en bildbomb!
 
 
Mio på sin egen veranda.
 
 
På verandan finns ett dumt galler. Det är ivägen tycker Mio.
 
 
 
Han är alldeles för söt för sitt eget bästa! Nästan så man äter upp honom!
 
 
 
 
Mio och jag tittar på när Moste F jobbar lite längre bort. Mio såklart med min fot som huvudkudde :)
 
 
De tre busarna!
 
 
Mio och sin favoritlekkompis!
 
På verandan har Mio sin egen sovplats - perfekt tycker nog både han och vi. Där är det ingen risk att man kliver på honom. 
 
//Frida