Mio och Aslan

Utflykt till Wippi
Idag var jag, moster H och Mio och hälsade på en god vän och hennes västgötaspets Wippi. Dem har jag kännt väldigt många år och brukar vara en hel del i deras sommarstuga. Enligt mig är det en av de finaste platserna som finns! Mio tyckte det var jättekul att få träffa Wippi! Det får bli en bildbomb idag, blev en hel del bilder...
 
Mio och Wippi på deras första promenad tillsammans.
 
Världens vackraste västgötaspets!
 
Mio var duktig för han gick inte alls så långt bort! Litar inte på att han stannar än, men idag var han riktigt duktig! Vi gick till en vacker stenstrand som inte ligger så långt från stugan.
 
 
Här hämtade de pinnar i vattnet. Wippi gillar inte att bada utan går bara ut en liten bit i vattnet. Mio gick inte ut helt heller, men han får ta det i sin egen takt. Detta var ju första gången han såg en riktig sjö och inte bara vatten i en badbalja!
 
 
Mio ser så rolig ut när han blir blöt, nästan hela han försvinner ju :P Sånna smala ben!
 
 
Han är inte lätt att fota stående, han står liksom inte still tillräckligt länge! Så det får bli en sittande bild.
 
 
Sedan återvände vi till stugan. Måste bara visa några bilder därifrån, det är så fantastiskt vackert!
 
 
Där fikade vi och Mio passade på att ta sig en sovstund.
 
 
Mycket lyckad dag! Det var skönt att Wippi och Mio gick så bra ihop eftersom jag är hos henne ganska mycket. Visst fick Wippi säga till honom ibland, lite jobbig kan han ju vara. Han höll inte på och tuggade på allt som jag hade trott. Det finns ganska mycket att tugga på där, men han skötte sig jättebra! Stolt över lillkillen! :)
 
Mycket trött och nöjd Mio som återvänder hem igen. Fast egentligen ville han nog stanna kvar och leka en stund till... ;)
 
/Frida