Mio och Aslan

Lugn dag
Idag har vi tagit det ganska lugnt. Härom dagen var vi ute och gick med klövjeväskorna utan packning för att Mio ska vänja sig vid dem. Det fungerade fint och han verkade inte bry sig om dem.

Sedan fortsätter jag träna på det gamla vanliga. Brukar ofta bli en stund nästan varje dag. Det blir ju allt roligare att träna med honom ju mer han lär sig! Nu varvar jag mycket med att leka - kasta boll eller dragkamp. (Oftast blir det hellre boll då han är lite oförsiktig i dragkampen och lätt kommer åt en med tänderna). Det tycker han är superkul, en stund i alla fall...

Ibland är han lite jobbig, skäller när han ser något genom fönstret som inte brukar vara där (som en grävmaskin i grannens tomt) och han drar som en idiot om han får upp ett spår av en kompis ute. Men när han väl är lugn och gosig - då är han underbar! Eller när jag tränar och får hans fulla uppmärksamhet, då är han också underbar!

Hittade en gammal hundbok från 1987 tror jag och råkade få syn på denna bilden. Tyckte den var lite rolig för det är så olik en portis idag! Sedan är det ju svårt att säga eftersom det är en målad bild, men ändå! Gillar färgen i vilket fall!