Mio och Aslan

Vill inte!
Duscha är inget kul. Jag och Mio har lite olika uppfattning om vad som luktar gott... Något rullade han sig i, syntes inget på honom men han luktade lite äckligt så det blev bad! Han badar ganska ofta, främst för att förebygga för pappas allergi. Man vet ju aldrig... (Plus att han blir mycket gosigare...).
 
Smutsen bara rinner av honom i duschen. Hans tassar är inte så stora när pälsen blir blöt! Hela han blir ganska liten faktiskt! Men han är inte lika spinkig som när han var riktigt liten.
Han är duktig på att se ledsen ut i duschen...
Han tycker nog att jag är en hemsk människa som tar bort hans goda parfym. Som syns på bilden ovan använder vi espree schampo och balsam vilket har fungerat bra! (Dock dyrt!)
 
Dumma matte! Att badmattan ligger i ett hörn är för att han gärna ställer sig tryckt mot väggen i det hörnet.
 
Efter badet började vi även en behandling mot svamp på tassarna. Han tuggar på baktassarna och det är lite rödaktigt i pälsen så vi testar och ser om det hjälper. Använder Atamon som vi fått rekommenderat. Nu sover han på mina fötter under skrivbordet, hans lilla grotta.
 
Kan ju avsluta med något roligare, nämligen två fina bilder från våran skogspromenad tidigare på eftermiddagen! Mio var suveränt duktig idag! Han gick lös nästan hela tiden och han gick inte långt från oss! Lyssnar bra (kan dock bero på godiset...) och brydde sig bara om några personer vi mötte. Just då hade vi som tur var lina så det var inget problem. Ändå mycket stolt över min lille kille!