Mio och Aslan

Kul med photobooth!
mio kan vara extra söt om han får godis ;) ...
/Hanna
Halvvägs och lite till!
Igår var jag och Mio ute ytterligare 2,5 timmar och letade roliga pinnar! Denna gången var det ett mycket roligare område vi var i med varierande terräng och olika svårighetsgrad på kontrollerna. Så det blev ytterligare 11 stycken att pricka av! Inte dumt alls! Vi började runt 18 när det inte var lika stekande hett längre. Jag tror inte Mio är så värst påverkad av värmen, men det är jag! Alltså väntar jag hellre tills det är lite svalare. 

Nu är vi uppe i 60/99 och nästan i topp 20 igen av 741 stycken deltagare. Det var några dagar vi var lite dåliga och då rasade vi snabbt neråt plats 50-55. Har som mål att hamna i topp 20, men tror inte jag kommer att ha tillräckligt med tid för att hinna ut så pass ofta som krävs. Men vad spelar det egentligen för roll när vi har roligt!?

Mio svansade omkring mig trots att vi stötte på både råddjur och hare (samt en del människor både till fots, springade, med cykel och hund, hundarna var mest intressanta!). De svarta konrtollerna är ofta en bit ut mitt i skogen. Ju mer jag irrar runt och letar, fram och tillbaka, desto närmre håller sig Mio. Jag tänker knappt på att han är med, behöver ju inte tjata på honom alls då han är precis bakom mig hela tiden. 

En riktigt härlig promenad blev det! Efteråt vad det bara att borsta ur alla pinnar han släpat med sig in...
 
Snart är det dags! - 2 dagar kvar