Mio och Aslan

Utställning i Ödeshög!
Idag var det utställning i Ödeshög som stod på schemat. Mio badade igår och var superfluffig och fin idag! Denna gången blev det en precis lagom lång väntan innan vi skulle in som nr 75. Vi stod redo när nr 73 var inne. Sedan nr 74 och sen började jag gå in. Då kom det en till! och efter den en till. Tydligen fanns det visst 73 1, 73, 74 1 och 74. Så kan det gå om man inte orkar köpa ett program. 
Tillslut var det i alla fall vår tur!
Mio sprang superfint och stod blick stilla hela tiden! Okej, riktigt så var det inte, men det ser ju nästan ut så på bilderna! 
Undersökning av domaren.
Nja, så här såg det ju inte riktigt ut. Mer så här. Sprang gjorde han, men lite hur som helst, Vi fick ta ett extravarv för att domaren skulle kunna se några vettiga steg. 
Stå skulle han inte göra idag. Nej, det var sitta som gällde. Så jag stog nog mer och försökte få honom att stå över huvud taget än att få honom att se snygg ut. Svansen tappade han helt idag, den som han höll så fint sist.
Men han fick trots detta HP och fin kritik!

"Hane med bra proportioner. Rastypiskt uttryck. Välfyllt nosparti. Fina ögon. Bra hals och rygg. Fin bröstkort. Förbröstet behöver utvecklas. Passande vinklar bak. Rör sig med stor energi. Ännu lite slarvigt. Välutvecklad päls. Glad och trevlig / Lena Rollmar"
 
Men han var väldigt flamsig, slarvig och lite överallt. Han sprang ju frammåt så att han nästan snubblade. Men vi hade roligt! Man kan ju inte vara duktig jämt när man är så liten.
 
Vi fick möta en tik idag, jättehärlig tjej som dessutom testade att ställa med "naturell" päls.
Som sagt, Mio skulle sitta idag...
Han sprang bättre när båda var inne.
Och stod stilla lite längre! Men idag räckte det inte, han var för slarvig. Jag tycker att domaren bedömde helt rätt, Moa var bättre idag! Vi får träna lite mer inför torsdagens utställning!
Men vi klagar inte! BIM är ju toppen det med! Jag gjorde ett försök att ställa honom med priserna, det gick som det gick.
Så eftersom Mio ofta får som han vill fick han sitta istället! Nöjd kille efter utställningen som för vår det var över ganska snabbt. Det betyder att vi hade nästan hela dagen på att roa oss med annat kul!