Mio och Aslan

Många besökare på bloggen!
Kul att se att så många läser vår blogg!!! Önskar ni att vi ska skriva om något speciellt eller har några frågor så lämna en kommentar så ska vi försöka svara så gott det går. High five!
/Fanny
Rummet 2.0
Efter tolv år tröttnade jag på rosa rosor på väggarna. Jag valde tapeterna när jag var i sjuårsåldern, och har i länge funderat på att göra om rummet. Nu äntligen fick jag ändan ur vagnen - jag gjorde helt enkelt allt själv (dock hjälpte pappa till med tapetseringen). Jag och Aslan fick sova i soffan i vardagsrummet en hel vecka, men det var det värt, nu bor vi som kungligheter i vårt nyrenoverade rum!
 
Väggarna är vitmålade, sedan har vi en fondvägg med tapeten silent nature 9060 (+ på garderobsdörrarna)), köpte även ett överkast och kuddar på IKEA, och limegröna gardiner ;)
/Fanny
Aslan spelar död med touch
Ett tag lade Aslan till en liten touch på slutet på "pang". Istället för att bara lägga sig på sidan som han brukar lade han sig på rygg också, extremt gulligt! Han var 4 månader på filmen. Haha, hörde nu att ljudet snabbspolades och inte bara videon (mellan de två gångerna), det bjuder jag på ;)
 
/Fanny