Mio och Aslan

Västkusten - Tryggö
Tryggö är ett ställe vi går till varje år. Detta året började promenaden betydligt mer dramatist än tidigare år! Utan att tänka på det så hade jag tydligen hamnat först i ledet på den smala stigen. Plötsligt ser jag en huggorm under min fot som jag precis hinner undvika! Den ringlar iväg och försvinner in i ljungen. Det var dock inte det värsta - Mio hade redan passerat den! Alltså måste han ha lyckats gå rakt över den men inte trampat på den! Så det kändes som en evighet när ormen var mellan oss innan den ringlade iväg, Mio ville ju till mig! Än en gång hade vi tur! I år har jag nästan trampat på ormar tre gånger. Men hellre jag än Mio! (Bilden kommer från i våras) När chocken lagt sig fortsatte vi promenaden och Mio fick inte gå först! 
Men sedan kom vi till vadet. Roligt!
Tryggve röse
Liten fikapaus
Som vanligt hade vi en liten konsttävling med strandfynd. Här är några av dem.

"Vägen till staden av guld" Hjälmen symboliserar mänskligheten (sitter en liten gubbe på vägen också om man tittar noga), och på toppen ligger staden av guld.
"Natten med den enbente sjömannen"
"Christer Fuglesang jagar ailiens"
Så åter till vadet.
En härlig dag ute på klipporna! Avslutar med vinden i öronen.
Trötta killar efter en lång dag.
 
 
 
 
 
 
#1 - Paco

Vilket underbart liv Mio och Aslan har för att ni är på så mycket utflykter och resor. Jag älskar badbilderna och Aslan i knä't på Fanny och Mio som ser jättelycklig ut hela tiden. Jag är så glad att ni hade tur med den här ormen oxå:)