Mio och Aslan

Så var det äntligen dags!
Igår kom vi äntligen iväg!
 
Här kommer en förebild på herr skäggis.
Och här två förebilder fullpälsad
Vi kom tillslut iväg på detta äventyret! Vädret var inte det bästa så resan var inte den roligaste...
Väl på plats fick Mio stå på ett trimbord för första gången. Smidigt för matte men Mio förstod väl inte riktigt vad han skulle göra där uppe...
Han fick dagen till ära en rosa tofs. Det är nog första gången i hans liv.
Sedan började vi! Baken först! Tror att vi använde en Moser. Vilken skillnad mot den jag har hemma (som är till människor). Det gick superlätt och pälsen bara ramlade av! Titta - det finns faktiskt något under pälsen!
Hjälp vilka spinkiga ben som kom fram! 
Work in progress...
Man kan börja ana vad som gömmer sig där under...
"Nej, men usch! Fota inte nu! Jag är ju naken!" /Mio
Tror att det hela tog kanske 2 timmar, Mio ville inte stå helt still och det var första gången jag klippte honom. Så här glad blev han av att få komma ner igen!
Sedan fick han träffa mamma Sunny, mormor Tosca, systern Troja och Inca (som han inte är släkt med). Dock visade han sig från sin sämsta sida denna gången. Han skulle bara sätta på dem och han gav aldrig upp. Så himla synd att han ska bete sig så och inte visa hur trevlig han faktiskt kan vara! Det är vissa tikar han beter sig så med. Innan var det bara en, men senaste tiden har det ökat. Ett beteende jag måste ta tag i så fort som möjligt då det inte är okej! Det var i alla fall en trött kille vi fick med oss hem! Ganska ovant då han känns mindre och kortare än tidigare (men istället högre). Men jag är supernöjd med resultatet!
 
Så åter igen, en påminnelse om hur han såg ut före:
och sedan efter:
Visst blev han stilig!
 
 
smygtitt...
Dagens äventyr!
 
Mio 11 månader!
11 månader igår och nu syns jag knappt längre! Tänk vad stor han har blivit (även om han inte är speciellt stor för rasen). Lite drygt 21 kg och ca 53 cm i mankhöjd.