Mio och Aslan

Det svarta fåret...
Efter några dagar med tö har Mio haft väldigt mycket snöklumpar i pälsen, vilket såklart även medfört tovor. Frida satt och skulle försöka reda ut tovorna på bakbenen men kom fram till att det skulle ta VÄLDIGT lång tid, vilket varken hon eller Mio var särskilt pigga på. Så hon bestämde sig för att klippa ned lite på bakhasorna på honom. Här är en förebild hur det såg ut innan klippningen.
Ojdå!! Det var så kul att klippa, och desto mer vi klippte hittade vi ännu fler tovor. Han ska ju ändå klippas ner på bakdelen vecka 8, då tar vi och klipper nedre halvan av bakbenen! Och ut ur pälsen tittade små, smala, fluffiga Mioben! Se bara skillnaden på det övre och undre benet!
efter en tass
När jag klippte sparade jag en liten lock på ena benet för att se skillnaden, hur lång pälsen var före, skillnaden var stor!
efter två tassar
hahah, han ser så dum ut, som om han går runt i shorts eller något, eller som att han blivit ett får. Fåret Mio ;)
små pytteben gömde sig under pälsen 
De klippta bakbenen är så fina, längtar så tills vi klipper hela bakdelen! Och så skönt att bara ha halva hunden att borsta sedan, nu när valppälsen börjat släppa, han tovar mer nu än han gjort tidigare, om än inte jättefarligt än så länge :)
 
Mio, även om du ser väldigt rolig ut älskar vi dig precis lika mycket ändå! ;) :D 
 
/Fanny
#1 - Bella & Doris

Hahah vad söt han blev :D
Han blir nog super fin med klippt rumpa :)
Fanny ska du ha klippt rumpa på Aslan??
Det skulle vara kul att träffa dig Mio, Frida och sedan Aslan :)
Har valpkullen kommit ännu?
Mvh/ Matilda, Bella och Doris :)

Svar: Haahah ett litet får är han :P Jaa, tror han kommer bli supersnygg med klippt rumpa! :D
Japp, jag kommer klippa på Aslan, inte när han är valp, men tidigare än vi klipper Mio (han är 10 månader nu, kanske klipper Aslan när han är 5-6 månader). Valpkullen har inte kommit än, men tiken är med stor chans dräktig så hoppas hoppas hoppas nu på att allt går vägen!!! :D Inte alls jättenervös ;)
/Fanny
Mio