Mio och Aslan

Oroliga dygn...
Vid lunch idag ska Mio in till veterinären och röntgas. Det är en kontroll för att vi ska kunna lugna ner oss.
 
I tisdags hade vi grillmiddag här. Jättetrevligt och inga konstigheter med det. Sent på kvällen fick hundarna gå ut i trädgården och då hände det som inte får hända! Mio var uppe och tog något på ett bord! Det gör han ju aldrig! Men nu gjorde han det. Snabbt kom vi fram till att det var benen från flintasteken som låg där. Eller hade legat där. Nu var de i Mios mun och han tänkte inte lämna tillbaka dem! Efter mutor och liknande får vi honom att tappa ett ben. Det andra fanns inte! Kan han ha svalt det helt? Tugga hade han ingen tid med! Eller fanns det ens två ben? Det är inte uteslutet att något djur reda  tagit ett. Vi hittade i all fall benet så vi kan inte utesluta att han svalt det. Självklart var det det stora som var borta!
 
Eftersom klockan var närmare halv ett blev det ett dyrt samtal till jourveterinären för rådgivning. De kunde ändå inte ta emot före 7-8 så vi bestämde oss för att avvakta och hålla honlm under uppsikt.
 
Mio har varit precis som vanligt, pigg och glad samt äter normalt. Det finns inget som tyder på att han är sjuk förutom en sak - han bajsar mindre än vanligt. Så nu kände vi att det är lika bra att kolla upp om benet finns där. Han har nyligen bytt foder så det kanske är det? Men det känns dumt att chansa. Vi håller tummarna! 
 
#1 - Paco

Usch vad fort det går!! Vi håller tassar och tummar för Mio, här finns det inga ben men jag är ofta orolig för alla stora pinnar som Paco sväljer snabbt när jag försöker ta dom....ibland bajsar han ut stora hårda pinn-nystan som är så vassa att påsen går sönder! Han måste ha plåtbelagda inälvor, skriv och tala om hur det går hos veterinären.