Mio och Aslan

Aslan träffar Ozzy
Fredag student. Lördag jobb. På söndagen flyttade jag ut till Mullsjö där Josefine och Ozzy hade huset ensamma då resten av familjen var bortresta. Bodde där till på onsdagen. Dagarna var fyllda av lek, promenader (bland annat ner till Stråken där vi fikade på en båtbrygga), filmkvällar och mycket mer!

I början tyckte Aslan att Ozzy var läskig. Han sprang runt med svansen mellan benen, satt hels precis intill mig. Det dröjde kanske en timme, sedan var det full fart på vilddjuren och Aslans svans förblev uppe resten av vistelsen ;)
 
Redan första kvällen låg Aslan ihoprullad intill Ozzy i soffan som om det inte var något konstigt alls. Vi kunde till och med lämna dem ensamma tillsammans utan problem, de bara låg tysta bredvid varandra i hallen.
 
På promenaden stötte vi på en orm i vägkanten som knappt syntes då den låg i högt gräs. Läskigt! Hundarna hade gått lösa (som tur var mitt på vägen), och fick fortsätta resten av promenaden i koppel. Turligt nog var det bara en snok, men ändå bättre ta det säkra före det osäkra.
 
Hur som helst, hade fyra underbara dagar ute i Mullsjö som var givande på flera sätt, lyckad start på sommarlovet! :D
 
 /Fanny