Mio och Aslan

Checkpointsläpp
Denna gången handlar det inte om varken Mio eller Aslan, men ni vet säkert att jag och Mio har varit ute och tagit hittaut kontroller. Idag var det checkpointsläpp, det kom alltså ut 15 nya kontroller. Men Mio fick stanna hemma för jag tog cykeln och körde runt. Jag var helt slut när jag registrerade sista checkpointen! Hade som mål att klättra till topp 10 i alla fall. Men det gick mycket bättre än så! (Placeringen har ingen betydelse då priser lottas ut, men ändå!)
 
 
 
 
Kalas
Härom dagen var det kalas här. Det var första gången Aslan träffade Wippi med! Han tyckte att hon var jätteläskig! Men efter ett tag vågade han sig fram och hälsa. De var jätteduktiga alla tre och låg mest och sov och visade sig från sin allra bästa sida!
Aslan har lite koll i alla fall! Annars kanske man missar något kul!
 
Bad!
Idag blev det ett rejält bad! Först gick vi en promenad runt sjön för att sedan testa den nya leksaken Mio har fått, från Ranklevens hund. Jag har ju oroat mig lite för att Mio inte skulle tycka om att bada, men det verkar inte vara något som helst problem! Han har inte varit i och simmat i år, men han går gärna i och hämtar saker. (Jag hade faktistk fäst leksaken i en lina för att slippa gå ut och hämta den själv...men det behövdes ju inte!) Även Aslan var i och badade! Sedan blev det även mycket bus i sanden, så det var ena riktiga lortgrisar vi fick med oss hem - glada sådana!
Bus på stranden, Aslan hoppar runt bland väskorna.
Smutsig Mio...