Mio och Aslan

Första skogspromenaden
Morgonen började med att Aslan bajsade över hela hallgolvet för att sedan kissa där med direkt efter att han varit ute både innan och efter händelserna. Dessutom var det bara någon minut efter att matte gått. Typiskt... Han har en hel del poäng att ta ikapp nu...Nej, skämt och sido, han är ju så liten ännu!
 
Efter det tog jag med mig båda killarna till närmsta skogsvägen. Vädret är ingen höjdare, men vad gör det? Det är egentligen bara Mio som klagar...Idag fick han gå helt lös och Aslan fick ha linan. Aslan har inte varit lös utanför tomten ännu, men jag chansade på att han skulle följa Mio vilket han också gjorde. Mio var också duktig även om några förbipasserande människor var farliga enligt honom. Han får lite ryck ibland... 
Här kommer en bild på båda sötnosarna. Aslan har redan lärt sig sitt vilket är underlättande när det gäller fotografering!
Sedan har Aslan fått träffa fönen några gånger. Nu när det är så blött ute måste Mio fönas efter varje promenad. Suck! Men Aslan har börjat vänja sig. Första gången rusade han iväg och gömde sig, men nu vågar han sig nästan fram till den (om jag inte blåser på honom). Tur att Mio är så lugn och trygg, det smittar nog av sig! 
 
Sedan dess har de sovit. Mio vet inte riktigt hur han ska göra ännu. De första gångerna Aslan försöker lägga sig hos honom går han undan, men efter ett tag låter han Aslan gosa ner sig med honom. De är så söta! Mio är nog en stor trygghet för Aslan.
 
 
 
#1 - Paco

bilden där dom sover ihop här ovanför är bara fööör söt, det är en ENORM trygghet för Aslan med Mio och han lär sig säkert allt dubbelt så snabbt än både Mio och Paco gjorde för han kan härma Mio

#2 - Emma

Vad mysigt med valp! Ser ut som en mysig promenad trots regnet! Kan tänka mig att det är jobbigt med hundar med mycket päls vid sånt här väder. Men det har ju sina fördelar med päls såklart!