Mio och Aslan

Utställning på JBK
Idag var det dags igen! Vi var iväg ganska tidigt, jag och Mio. Fanny var hemma med Aslan så jag fick vara ensam. Men det gjorde inget. Mio har vant sig vid buren nu och går in helt självmant i den. Det är nog ganska skönt att ligga där inne och ta det lite lugnt!

Idag var Mio ensam i rasen igen, det har ju varit så kul med lite motstånd men tyvärr är det sällan man får det... Han var i alla fall duktig, inte lika bra som sist men absolut tillräckligt! Måste dock träna på att ställa honom, bilderna idag var inte speciellt vackra att se på...
Idag blev han BIR med fin kritik och gick vidare till gruppfinalen.

"Härlig, substansfull hane. Kraftigt, maskulint huvud. Korrekt bett. Tillräcklig hals. Stark rygg. Kunde ha mer förbröst. Tillräcklig bröstkorg. En aning knapp knävinkel. Välburen svans. Bra päls och färg. /Bengt-Åke Bogren"
 
I gruppfinalen var det fem stycken hundar.
Idag blev det gult! Supernöjd med Mio som lyckats placera sig i alla BIG/BIS finaler han deltagit i!

Nöjd BIG3:a efter dagen!
Lillebror Aslan grattulerar. BIG rosetten smakade gott!
Detta var årets sista inofficiella som det ser ut för tillfället. Nu väntar de stora ringarna!
 
#1 - Paco

Grattis Mio! När vi åkte tillbaka ner till Skåne stannade vi hos Helene och Peter som klämde på Paco och sa att han utvecklats jättebra. Förbröstet kommer att breddas på honom oxå men inte förrän ca tvåårsåldern sa Peter. Antar det är likadant med Mio.