Mio och Aslan

Överraskningstripp!
Nu har jag och Mio varit lite busiga! Vi är nämligen på väg hem till Jönköping, och det är bara Fanny som vet om detta! Det har varit planerat sedan någon månad tillbaka då jag fick ett ryck och såg ett hål i schemat. Strax därefter var biljetter bokade och vi skulle bara lyckas hålla det hemligt. Jag har flera gånger varit nära att försäga mig t.ex. ringa mamma och fråga hur länge saker håller i kylskåpet om man reser bort över helgen... Tur att jag inte gjorde detta! 
 
Nu är vi fortfarande på tåget, men när detta publiceras är vi redan hemma. Mio har varit helt underbar hela vägen och verkligen visat prov på att han kan det här med passivitet! Är så enormt stolt över honom. Han har sovit nästan hela resan och varken brytt sig om människor eller skällande hundar på tåget. På stockholms central gick han som ett lite ljus bredvid mig när vi trängde oss igenom folkmassan och satt snällt stilla mellan mina fötter och väntade på tåget. 
 
Ska bli så spännande att komma hem!
 
dålig uppdatering
Hej! Så sällan jag är inne på bloggen nuförtiden, önskar så att jag kunde gå in här oftare men har fullt upp. Dessutom vill jag så gärna ha med bilder i mina inlägg, men fotar inte överdrivet mycket, och jag laddar väldigt sällan över bilderna till datorn. När jag försöker ladda upp bilder på bloggen säger den dessutom alltid "Image blablabla.jpg is really of type MPO", och bilden kan inte laddas upp. Fattar noll. Usch, måste verkligen bli bättre på det här!!! Däremot så finns jag fortfarande på instagram --> @thefny där det regelbundet kommer ut bilder och filmer på Aslan!
 
De senaste dagarna har jag varit på resa i Tyskland. Då fick Aslan vara med övriga familjen, samt hos mormor och morfar. 
 
Har nu laddat ur kameran, så förhoppningsvis kan jag tidsinställa några inlägg under helgen som kommer!
/Fanny
Lång dag...
Idag går vi länge i skolan, inne i stan dessutom (laboration). Som tur är så blir Mio rastad på lunchen även om jag inte är hemma. Annars hade det blivit lite stressigt. Så idag får han ta det ganska lugnt, ikväll har vi lite planer, men för Mios del blir även det lite tråkigt... får ta igen det i helgen!