Mio och Aslan

HtM
Nu är det ju så att jag tränar rally och lydnad lite mer seriöst. Agility ska vi börja med. På somaren tränar vi vattenarbete och på vintern blir det ju tolkning med längdskidor. Vi har ju även börjat köra lite canicross, cykla och lite trix hinner man ju också med. Men det finns ju ännu mer att göra! Nu har jag blivit lite intresserad av att börja med HtM (heelwork to music) då det känns som en sport som kan passa oss! Bara att börja träna! (Men vi ska träna inför tävlingarna i första hand...). Men så var det ju så att jag och en kompis pratade om att börja köra lite personspår/sök... Det är mycket på gång! Matte vill göra allt! Vilken tur att jag har en hund som ÄLSKAR att träna!

Här tränar vi lite balans på lunchpromenaden.
 
Liten <3
Tänk vad liten man varit! <3 
/Fanny
Höstpromenad
Nu är hösten verkligen här på riktigt. Löven börjar bli gula och det är inte så varmt längre. Detta tycker Mio om! Han är mycket piggare, vill leka och busa och har till och med portisryck då och då! Det har han inte orkat i värmen (även om han varit kortklippt). Han är allt lite lik sin matte som inte heller är den piggaste varelsen när det är för varmt. 

Klövjeväskan har vi börjat använda mer. Ännu har vi ingen direkt tyngd i den, min plan är att bygga upp det långsamt. Har använt stenar hittills så varje gång vi är ute med den lägger jag på ytterligare någon sten. Bra träning för honom om det blir någon fjällvandring nästa sommar!