Mio och Aslan

Fängelse!
Igårkväll hade vi grillkväll och hade köpt stora köttbitar. Jag fick sköta grillen. Mio tittade ut genom fönstret och var jätteavundsjuk!
Tillslut var de i alla fall klara, de ställdes in och det var inga större problem. Men så gick alla som var inne ut för att hälsa på några som kom. Men hundarna och köttet då!? Jag tittar in genom fönstret och vem ser jag inte halvvägs uppe på bordet om inte Mio! En mycket arg matte rusar in och ryter åt Mio på skarpen! Lite förvånande så går han ner direkt och lämnar de två kvarvarande köttbitarna orörda. Jag trodde nästan att han skulle ta en till på vägen... Dessutom hade han tagit den minsta. Mio fick sitta i fängelse en lång stund efteråt, han hade inte många pluspoäng då.
Mio har aldrig rört något innan, oavsett om det stått på bordet, köksbänk eller soffbord i hans huvudhöjd. Men någon gång är väl den första. Nu blir det hårdhandskarna som kommer fram - en gång ingen gång, två gånger är en gång för mycket! Nu ska han inte få några möjligheter att sno något på länge! 
 
 
 
Träning ger färdighet!
När vi tränade idag testade vi att köra hela programmet till musiken. Tro det eller ej, men det gick bättre än väntat! Vi tog oss igenom hela programmet utan några större missöden. Lite nos, någon gång kom han på fel sida, lite missar i tajmingen men det gick! Det känns så himla skönt att vi har ett hyfsat fungerande program efter bara två-tre veckors träning och dessutom ca en månad kvar tills vi tänkt tävla! Nu ska vi börja lite smått med heelworksprogrammet också!
 
Trött Mio efter träningen.
 
Flytt
Då de ska renovera hela vår huslänga måste vi flytta ut. Nu är det knappt en vecka kvar och vi har redan varit tvugna att flytta ut massor med saker ur vår garderob som hantverkarna måste in i. Så här kul tycker Mio att det är...
Måns har koll på alla lådor.
Albert och Mio hittar lite golvyta i hallen.
Herren på täppan. Idag har ytterligare några flyttlådor packats! Ska bli så skönt när det är över!