Mio och Aslan

Tentatider...
Ja, som ni kanske har kunnat gissa är det tenta på gång igen! Därför har det varit lite dålig uppdatering på bloggen. Jag kan ju berätta lite kort hur det är att vara hund under tentaperioder. Frågar man Mio är det nog supertråkigt!
 
Det är inte lika mycket aktivering och promenader som vanligt, men som tur är kan Mio ta några lugna dagar ibland! Det blir ändå ofta någon lite längre promenad om dagen, nu senaste dagarna har den ofta blivit sent på kvällen, runt elva, när vi kommer hem från skolan eller tidigt på morgnen. Att vi är i skolan så sent beror på att det är en anatomitenta. Därför har jag valt att stanna hemma och plugga teori på förmiddagen för att sedan gå och titta på organen på kvällarna.
 
Under dagarna blir det några kortare promenader. Ungefär varannan dag har vi kört ett träningpass runt lunch, det har blivit både rally, lydnad och agility under veckan som gått. Vissa dagar blir det knappt någonting för Mio, några kortare promenader och lite träning inomhus. Normalt brukar han dock ha sina kompisar här när vi pluggar tillsammans, men denna tentan är ju lite speciell då vi måste vara i skolan och plugga. Snart är det i alla fall över! Då ska det bli mer fokus på Mio igen!
 
Här kommer en hel drös med bilder från en promenad med Albert i förrgår!
 
Rivstart!
Albert flyger fram!
Mio vill också vara med och leka ibland!
Fullt ös! Vilken av bollarna ska vi ta?
Mios favorit är den med snöret.
Portis med ståöron!
Stilig Mio!
Kan du inte kasta bollen en gång till?