Mio och Aslan

Tävlingsåret 2015
Så var vårat tävlingsår slut! Jag kan inte vara mer stolt och imponerad över vad Mio (och jag) har presterat tillsammans!
 
Vi har totalt varit på 28 tävlingar: 11 rallylydnad, 6 lydnad, 6 freestyle och 5 heelwork to music. Totalt har vi fått ihop 5 titlar och 18 pallplatser! Det känns helt otroligt!
 
6 guld: 4 st i HTM, en i rally och en i lydnad.
5 silver: 3 st i rally, ett i lydnad och 1 i freestyle.
7 brons: 2 st i lydnad, 1 i HtM, 3 st i freestyle och 1 i rally. 
 
Två av bronsen var dessutom på U-SM!
 
Mio är helt fantastisk som inte bara klarar av att köra många olika sporter, utan att han även gör det så himla bra i alla sporterna! Han har fått godkänt/uppflytt/1:a pris alla gånger utom 2 (lydnad på U-SM dag 2, samt sista lydnadstävlingen med 159p). 
 
Tidigt i våras tog vi RLD F. Därefter började vi med freestyle i april, någon vecka efter även med HTM. Vi började tävla drygt en månad senare och tog FD I och HtMI på en vecka! Under hösten började vi tävla i avanceradklass i rallyn och tog snart därefter RLD A. Under hösten gav vi oss äntligen ut och tävlade i lydnad med tre raka förstapris och LP I! 
 
Han blev även distriktsmästare i HtMI (U-DM), kvalade till U-SM och senare kvalade vi även till AFC och fick tävla på Stockholms hundmässa där vi kom 6:a.
 
Vi har även ställt ut några gånger, två gånger inofficiellt med BIR och två gånger officiellt, först med very good (för liten och "det vita är korrekt men stör helheten") och sedan med excellent på Stockholms hundmässa.
 
Att få tävla med honom är helt fantastiskt! Det finns nog ingen gräns för hur långt han kan gå, han är trots allt bara lite mer än 2,5 år gammal! 
 
Mattes lilla stjärna! RLD N RLD F RLD A HtMI FDI LP I Aquastar's Lucifer
 
 
 
 
#1 - Petra & Junior

IMPONERANDE :)

#2 - Emilia

Grattis!

#3 - Anonym

Ni är ett samspelt par!