Mio och Aslan

Träning med kameran
Här är några försök att få lite bilder i rörelse. Det börjar gå åt rätt håll i alla fall! Bilden nedan är för någon vecka sedan.
Denna är för några dagar sedan.
Här är ytterligare några!
Fånga godis!
 
 
 
Vinterväder
Förra helgen hade vi mycket snö, så då blev det tre turer på skidor! Riktigt härligt var det, men det här med drag är inte riktigt Mios grej. Roligare att springa lös bredvid! Sedan har det regnat flera dagar så all snö har smält bort. Då blev det kallt så allt slask blev till is. Så igår kväll började det snöa igen så nu är det nog 5-10 cm snö igen! Att vintern inte kan bestämma sig! Nu är det bara att hoppas att snön blir kvar ett tag!
Skogen är lite extra vacker i snön!
Bedjande ögon! Mio ser matte igen! Tror att det värsta med löptikarna är över för tillfället, nu lyssnar han igen och är jätteduktig!
Favoritstenen nr 1!
Favoritstenen nr 2!
 
Apporteringsträning!
Vädret har vänt igen, så nu är all den underbara snön borta och bara slask (eller snarare isgata) kvar... Så det fick bli lite apport i köket istället. Har haft lite problem med att han är övertaggad vilket har gjort att han ljudar. Idag var det som bortblåst! Superduktig kille som tog apporten med bra grepp, inget tuggande och inget ljudande! Han fick även testa apport med andra föremål (flätad leksak, runt tuggben han inte vill tuggga på, flaskkork, kloklippare och en boll) och han tog alla på andra försöket! Jag var ganska förvånad då han ofta är lite skeptisk till nya saker. Det var med andra ord ett mycket roligt träningspass!
 
Bjuder på en gammal apportfilm.