Mio och Aslan

Första dagen på lägret!
En dag avklarad och hundarna ligger och sover som stockar! Tänker sammanfatta lite mer efter hela lägret, men kan säga att det har varit en mycket rolig och lärorik dag med mycket träning, föreläsninga och umgänge.
 
Dessutom blev Mio radiokändis. Eller, i alla fall delar av honom - det var hans ädlare delar som var i fokus. De gjorde ett reportage om kastrering av hanhundar och frågade några stycken hur de tänkte om det - kastrera eller behålla kulorna. De valde ut Mio direkt då de såg att han hade kulorna kvar. Jag är inte för att kastrera bara för att, fungerar hunden i vardagen ser jag ingen anledning till att kastrera. Har man en hund som blir jättestressad av löptikar eller liknande kan hunden må bättre av det. Men i Mios fall finns det ingen anledning att göra det, han bryr sig inte överdrivet om löptikar eller har andra problem med för mycket hormoner. En annan anledning att ha dem kvar är för vår del att ha möjlighet att ställa ut och att kunna ta championat i olika grenar. Om det blir så får vi se i framtiden, men det är ju kul att ha mål att sikta på! 
 
Vi fick dessutom många frågor och kommentarer om Mios klippning. Ovant för dem som inte sett det tidigare, jag är så van att det inte är kontstigt i mina ögon längre.
 
Nu ser vi fram emot morgondagen med mer agility och rallylydnad! (Aslan verkade ha varit en liten stjärna under dagens träningar!)