Mio och Aslan

Agilityträning!
Idag var det riktigt solig och fint så vi passade på att ta en tur till klubben för lite träning! Idag började jag lite mer med kontaktfält och gungbrädan. Mio klarar gungbrädan själv nu när den är ställd på lägsta nivån och om man mutar lite. Så det går allt bättre! 
 
Vi tränade även på slalomet och nu känns det äntligen som att det går lite frammåt. Idag tränade vi mest på fyra pinnar, men han klarade åtta pinnar två gånger!
 
Till sist passade vi på att bygga en bana med åtta hinder. Detta var första gången vi byggde en egen bana och den blev mycket bättre än väntat. Fick in framför, bakom och blindbyten i den och flera olika hinder. Superkul!
 
 
I början var det stekhett! Men det var full fart ändå!
Mio flyger igenom däcket!
Det fick bli ganska många pauser med lite vatten och vila i skuggan.
Hedda var också med, men hon fick bara titta på när storasyster körde.
Tyvärr blev det inga bilder på Albert denna gång, jag var på fel ställe hela tiden... Inte lätt att hinna med allt! Det får bli fler nästa gång! 
 
 
#1 - Paco

Va roligt dom har, agility måste ju absolut vara den roligaste träningen för hundarna. Vilken vacker fågelsång på videon.... Och Hedwig har blivit Hedda och ser lika kolugn ut fortfarande, Doris är väl bästa syrran man kan ha förstås så hon känner sig supertrygg!