Mio och Aslan

Besök i Jönköping!
Nu har jag och Mio varit på besök i Jönköping några dagar! Det har varit intensivt men väldigt roligt att få träffa alla igen! Till en början var Aslan lite för glad att Mio kommit hem igen och var väldigt på vilket Mio inte uppskattade. Men ganska snabbt vande de sig vid varandra igen och kunde sova så här mysigt ihop i soffan.
Det har blivit många promenader med killarna i regn och rusk, bus i skogen och besökt jönköping city. Mios svans har gått varm då han har träffat många personer han tycker väldigt mycket om! Så det har varit en riktigt trevlig minisemester!
 
Ny kompis och tentaplugg
Senaste tiden har det hänt en hel del här i Uppsala. Vår "sambo" och Måns har flyttat till ett annat boende. Väldigt tråkigt för oss! Sedan fick vi bo själva i en vecka innan vår nya "sambo" flyttade in. Det visade sig vara en supertrevlig tjej med en supercharmig labradorvalp - Memphis! Han och Mio kommer jättebra överrens även om Mio inte riktigt förstår när Memphis vill leka med honom (som på bilden nedan...). Mio vill hellre pussas.
De sover till och med ihop efter bara drygt en vecka! Så kul att se!
Vi är mitt i en tuff tentaperiod nu, tre stora tentor på ca 1,5 vecka. Nu har vi klarat av två, men det börjar bli tungt att ladda om. Mycket som ska läras in och väldigt mycket plugg under många dagar börjar kännas i huvudet. Som tur är kan hundarna ta det lugnt även om det är lite tråkigt. Men snart är det över! Då kan vi ta tag i lite roligare saker igen!
 
Spår!
Idag var jag och Mio med några kompisar ute i skogen och spårade. Det blev två stycken spår, det ena med en leksak och det andra med två. Det andra hade en av mina kompisar lagt och det var nog säkert 200 meter, vilket är långt för att vara till Mio! Idag gick det riktigt bra för honom! Han hade ett mycket bättre tempo och var mer fokuserad på uppgiften än sist. Men han har lite svårt att gå med nosen i backen, han vill gärna upp med den i luften, men han börjar förstå vad det är vi gör!

Det är lite kul att testa på lite nya saker nu när vi inte har massor med tävlingar att träna inför hela tiden. Kul för både mig och Mio med lite omväxling.