Mio och Aslan

hejhej från Aslan
Här kommer ett kort inlägg från Aslan som lever livet här hemma! Vi tränar rally, lite lydnad har vi börjat nosa på, varit ute och dragit i alla fall en gång i veckan och har tävlat i Jönköpings brukshundklubbs klubbmästerskap i rally där vi slutade på delad elfteplats med 78 poäng (som vanligt -10 avdrag på helheten för skall, suck!)! Slog trots vår elfteplats flera i högre klasser (alla körde nybörjarbana oavsett om man aldrig sett en skylt tidigare eller var klar i mästarklass) så är mer än nöjd!!!
Igår spenderades hela eftermiddagen/kvällen på akuten på djursjukhuset efter att Aslan plötsligt börjat kissa blod, kräkas och var väldigt hängig mot att ha varit helt normal några timmar tidigare. Efter några timmars väntetid och diverse tester och undersökningar gissade veterinären på uvi, så fick åka hem med antibiotika (andra alternativet om det inte var UVI trodde vet kunde vara förgiftning, därav ville de ha in oss samma dag). Idag är han mycket piggare men blir ändå till att ta det lugnt. Blev en dyr historia med tanke på att det var under jourtid, men så glad att de gar öppet dygnet runt! Tack och lov för försäkringen och tack djursjukhuset som tog hand om oss!!!
 
Nedan några bilder ur Aslans liv de senaste veckorna! Vet att någon kommit dubbelt men eftersom jag skriver detta inlägg på mobilen vet jag inte hur man gör för att få bort dubletten. Tur att man inte kan få för mycket av Aslan helt enkelt ;)
 
/Fanny och Aslan
#1 - Paco

Usch vilken otäck historia, hur mår Aslan nu?? Kräks man av UVI? Vi tänker på er och hoppas fina Aslan mår bra nu, många nospussar från oss