Mio och Aslan

klubbkväll
Idag har jag varit och bowlat och ätit god mat med andra funktionärer och medhjälpare från Jönköpings Brukshundklubb. Riktigt rolig och lyckad kväll med mycket hundprat och skratt, och på bowlingen inledde jag starkt med 2 strikes och 1 spärr (att det därefter inte gick lika bra är en annan sak) ;) 
 
Jag och Aslan gör inte mycket alls. Han har fått en inflammation och äter antibiotika nu. Vi skulle varit med på en träningstävling på klubben nästa lördag, men den får vi ställa in. Eventuellt får vi även ställa in vår rallytävling den 20 februari, men tror vi klarar karenstiden precis. Ska kolla upp det.
 
För övrigt är Aslan portisklippt nu. Hans päls var lång och jobbig att borsta och det har varit plusgrader ute ett par dagar och kommer förbli så ett bra tag till, så nu var det dags! Började med 19mm-skäret, men det såg bara konstigt ut så körde tian medhårs, blev helt okej. Han är väldigt ljus där under, supersnyggt! Han kan nog bli riktigt ljus till sommaren! Nu flämtar han inte inne längre, och verkar inte frysa ute heller. I så fall får jag sätta på honom ett täcke.
 
Bilden är några veckor gammal, nybadad Aslan sover insvept i filt, hur söt får man vara??!
 
/Fanny
Valpplanerna
Förra veckan var Mio och Asta på dejt. Tyvärr gick det inte som vi hoppats, det blev inte någon hängning. Det känns så himla tråkigt då det var en så bra tidpunkt för valparna och för att Mio och Asta passar perfekt ihop! Asta är en helt underbar tik som kompletterar Mio så bra! Men det finns ett litet hopp kvar! Med lite tur kan det bli valpar även utan hängning, så just nu kan vi bara vänta och se vad som händer. Annars gör vi ett nytt försök i höst och hoppas på bättre lycka då.

Det står mer om vårat besök på Astas och Mios hemsida -> www.astaochmio.123minsida.se
 
 
Årets portis i freestyle/HtM 2015!
Vilket år vi har haft inom freestyle och heelworkt to music! Nu har resultaten för årets portis kommit, och det visade sig att Mio blev "Årets portis i freestyle/HtM 2015"! Inte nog med det, han kom även 2:a i årets portis rallylydnad och 3:a i årets portis lydnad! Vilken kille! Kanske ska nämna våran mycket hedrande 64:e plats i utställning också... Det märks vad vi satsar på - arbete! ;)