Mio och Aslan

Nationaldagsfirande!
Nu var det några dagar sedan jag skrev något! Sista tentan är skriven och vi har åkt hem för sommarlov! Det känns så otroligt skönt och välförtjänt efter ett långt och tufft år två på veterinär! Igår var det ju nationaldagen och då var vi med och firade.
Jag var allt lite sugen på att köra en spontan freestyleuppvisning, men plötsligt var programmet slut! Snopet, men så kan det gå! Men vi körde några trick ändå på väg därifrån.
I helgen var vi på agilitytävling igen! Det var en riktigt skön och solig dag och tävlingen tog inte alls så lång tid av dagen. I agilityloppet klarade jag av banan bra, men Mio fattade inte alls vad slalom var för något... däremot så tog han däcket utan problem! I hopploppet var Mio så duktig och vilket slalom han gjorde! Men då var det mattes tur att klanta till sig och glömma bort de två viktigaste bytena på banan, jag hamnade på fel sida hindret och Mio rev. Totalt fick vi 10 fel. Men men, förr eller senare sätter båda två det! Bilden passar även bra så här till nationaldagen! 
 
 
 
 
 
#1 - Paco

Snyggt!