Mio och Aslan

Livet med portugisisk vattenhund

FDII

Publicerad 2017-05-27 23:56:28 i 3. Vardag med Mio och Aslan, 4. Utställningar och tävlingar,

Idag har vi varit och tävlat i freestyle! Dubbla starter i Haninge i stekande sol. Mio var helt otroligt duktig i båda starterna, vilket även syntes på pappret! Vinst i båda med 26,80 poäng och 26,70 poäng med nästan 4 poängs marginal till 2an i båda starterna! Uppflytt i båda vilket även gav oss titeln FDII (Freestylediplom klass 2). Nytt personbästa också! Allt detta trots att jag var helt ur form och att vi knappt tränat något över huvud taget. Men det var roligt att få sluta med "Singin in the rain"-programmet på topp! Det var kanske sista gången vi tävlade med det. Nu är vi ju klara för att gå upp i klass 3!

Pinne!

Publicerad 2017-05-21 14:20:42 i 3. Vardag med Mio och Aslan, 4. Utställningar och tävlingar,

Något vi verkligen kämpat med, och ibland nästan velat ge upp med, är slalomet i agilityn. Så många tävlingar vi har varit på och det har nästan aldrig fungerat! Men plötsligt händer det! Igår kom vi trea med pinne i hoppklass 1!!! Äntligen! Vad vi har längtat! Tyvärr fick vi ingen rosett vilket var lite tråkigt, men en medalj kom vi hem med i alla fall! De andra två loppen slutade med 5 fel, men vi var nöjda ändå! Det var ju för en gångs skull inte någon disk iaf! 

Nytt halsband

Publicerad 2017-05-09 15:21:01 i 3. Vardag med Mio och Aslan,

Efter doftprovet tog jag tag i att köpa ett fast halsband med knäppe till Mio. Vi behöver det ju även i ffa agilityn. Så det blev ett halsband från Popix denna gång! I fredags kom det i brevlådan! Så här fint blev det!

Skogsutflykt

Publicerad 2017-05-05 11:59:53 i 3. Vardag med Mio och Aslan,

Trots regn och rusk var vi ute på långpromenad för några dagar sedan. Det blev en rejäl promenad, lite längre än väntat då vi gick fel... Men tillslut kom vi fram till grillplatsen och där blev det grillning innan vi gick hemåt igen. Såklart hade även Mio lite gott med sig! 

Vilka är Mio och Aslan?

------------***Ev. valpplaner under 2017 *** ------------ Bloggen handlar om våra portugisiska vattenhundar Mio och Aslan och deras liv. Aslan bor i Jönköping med matte Fanny medan Mio bor i Uppsala med matte Frida och lever livet som hund till en veterinärstudent. Mio är en träningsglad, härlig kille med fyra tassar på jorden. Aslan är en tonåring fylld av glädje och energi som helst skulle leka all sin vakna tid om han fick. Det blir många, långa skogspromenader, mycket träning, tävlingar i många grenar och lite annat smått och gott. Detta visar vi främst genom en mängd härliga bilder!

Senaste inläggen om Mio och Aslan

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin Djur & husdjur bloggar TopBlog.se - Sveriges största bloggar Hundar Nöjen
Toppblogg.se bloggar skor på nätet Besökstoppen Husdjur
Billigt-Webbhotell.info