Mio och Aslan

Singin' in the rain
Tyvärr blev det inga filmer i lördags, men det är samma program som vi tävlat med tidigare. Här är en film från när vi tävlade med det senast!
FDII

Idag har vi varit och tävlat i freestyle! Dubbla starter i Haninge i stekande sol. Mio var helt otroligt duktig i båda starterna, vilket även syntes på pappret! Vinst i båda med 26,80 poäng och 26,70 poäng med nästan 4 poängs marginal till 2an i båda starterna! Uppflytt i båda vilket även gav oss titeln FDII (Freestylediplom klass 2). Nytt personbästa också! Allt detta trots att jag var helt ur form och att vi knappt tränat något över huvud taget. Men det var roligt att få sluta med "Singin in the rain"-programmet på topp! Det var kanske sista gången vi tävlade med det. Nu är vi ju klara för att gå upp i klass 3!

Årets första bad

Härom dagen var Mio och badade med Albert och Polly. Så roligt tyckte han! Och det ska alla få veta! Nästan så att matte behöver öronproppar... men kul hade de iaf, trots att jag hade glömde att ta med Mios leksak. Nu hoppas jag på att vi kan komma igång med vattenarbetet igen!