Mio och Aslan

Adventskalender
Det närmar sig jul och såklart måste även hundarna ha sin adventskalender! En bit till dem var i varje lucka. Det blev lite gott och blandat - torkad lammlunga, torkad lever, frolic, torkad kyckling, bitar av dentastix och annat smått och gott! Mums tycker killarna. 


8 månader och 1 vecka
Nu har vi tagit lite nya bilder! 19,3 kg väger han nu! Höjden vet jag inte exakt, men han är mindre än Mio. (Edit-höjd tillagd! Se nedan)


Mysak 7,5 månad träning
Nu har Mysak hunnit bli hela 8 månader! Jag ska ta och fota lite nya bilder på honom när jag hinner! Men här kommer en liten film på när vi tränar. Här var vi på en grusplan med gångvägar runt hela planen. Han är en helt fantastisk liten kille, så fokuserad och arbetsvillig! Trots störningar av både barn, hundar som passerade, cyklar, människor mm så valde han att vara med mig och arbeta. När en fotboll kom rullande ner på planen blev det dock för svårt så då var han tvungen att titta till den... ;P Filmen är ihopklippt från ca 35 minuters träningspass, och han höll lika fint fokus hela tiden! Normalt tränar vi inte så här mycket, men nu när jag för en gångs skull filmade så ville jag ha med mycket på en gång... En blivande stjärna!
 
Här är en film som jag gjorde när Mio var 6 månader gammal!