Mio och Aslan

Nose Work
Idag var jag och Mio ute och tränade utomhussök. Det är vår första nose work träning på jättelänge, men han kom ihåg det ganska bra ändå! Det blev 6 st olika sök. De flesta tog han jättefint, något behövde han lite mer hjälp med. Vi han precis hem innan det började regna dessutom. Mio var nöjd och glad efteråt!
Här är våra olika sökställen från dagens träning:
 
 
kalas och promenad
Idag har Mio varit på 90-års kalas och träffat mycket nytt folk. Han älskar när det kommer människor och han får all uppmärksamhet! Då hämtar han sin gosedjurshund "Hunden" som han visar glatt medan han viftar på hela kroppen. Lite grädde från tårtan fick han också smaka på. 

Efter detta var han ganska trött, men då bestämde jag att vi skulle ut på långpromenad! Det blev en tur på golfbanan som numera är inhägnad med elstängsel pga vildsvin! Vi får hoppas att vi slipper att möta dem i skogen!

Några bilder blev det såklart också!


Jönköping!
Nu har vi äntligen kommit till Jönköping! Mycket att packa upp, men nu har äntligen uppehållsåret börjat på riktigt! Idag blev det en promenad med lite träning i snön. Härligt tyckte både jag och Mio!

Träning på fritt följ


Mio hjälpte till att skriva sitt namn