Mio och Aslan

8,5 vecka
Äntligen kan vi ta upp en gammal favorit i repris, närmligen veckobilder! Här är han ca 8,5 vecka gammal och väger 3,95 kg! 
Välkommen hem Mysak!
I söndags åkte vi och hämtade Mysak! De blev 8 veckor i fredags och var så söta!Hej matte! 
Sedan hade vi en lång bilresa framför oss. Han var lite gnällig i början men sedan somnade han sött och sov gott till första pausen i strängnäs.


Där fick vi sträcka lite på benen.Resten av resan gick också bra! Han sov och sov hela vägen hem! Det tog oss ca 6 h hem. Så duktig!
Väl hemma fick han träffa Mio i trädgården, Mio tyckte att han var jättespännande först, men när han fått nosa så brydde han sig inte om honom längre. Sen fick han träffa Aslan som tyckte att han var ganska konstig och lite läskig. Mysak tyckte de stora killarna var häftiga! Det var så skönt att allt gick så bra, både med resan och att träffa Mio och Aslan. Han sov dessutom gott hela natten. Vilken liten stjärna! Välkommen hem Mysak!
Soliga dagar
Just nu är det en ordentlig värmebölja här och har varit länge. Häromdagen var vi och badade, och idag blev det trädgårdshäng. Vi räknar dagarna tills Mysak kommer hem, tänk - om tre dagar är han här!
/Fanny och Aslan