Mio och Aslan

klubbkväll
Idag har jag varit och bowlat och ätit god mat med andra funktionärer och medhjälpare från Jönköpings Brukshundklubb. Riktigt rolig och lyckad kväll med mycket hundprat och skratt, och på bowlingen inledde jag starkt med 2 strikes och 1 spärr (att det därefter inte gick lika bra är en annan sak) ;) 
 
Jag och Aslan gör inte mycket alls. Han har fått en inflammation och äter antibiotika nu. Vi skulle varit med på en träningstävling på klubben nästa lördag, men den får vi ställa in. Eventuellt får vi även ställa in vår rallytävling den 20 februari, men tror vi klarar karenstiden precis. Ska kolla upp det.
 
För övrigt är Aslan portisklippt nu. Hans päls var lång och jobbig att borsta och det har varit plusgrader ute ett par dagar och kommer förbli så ett bra tag till, så nu var det dags! Började med 19mm-skäret, men det såg bara konstigt ut så körde tian medhårs, blev helt okej. Han är väldigt ljus där under, supersnyggt! Han kan nog bli riktigt ljus till sommaren! Nu flämtar han inte inne längre, och verkar inte frysa ute heller. I så fall får jag sätta på honom ett täcke.
 
Bilden är några veckor gammal, nybadad Aslan sover insvept i filt, hur söt får man vara??!
 
/Fanny