Mio och Aslan

Puss på katten!
Var och hälsade på på bondgården igen. Mio skötte sig superfint med kattungarna! Till en början var de väldigt intressanta, men efter en stund brydde han sig knappt om dem. De satt dock i någons knä hela tiden, annars skulle han nog bry sig betydligt mer... Han var framme och nosade lite, pussade lite på dem, både på magen och tassarna, och jag hoppas att han tyckte lika mycket om dem som jag gjorde! Ville nästan ta med denna hem! Så galet gosig!
Bästa killen!
 
 
Nya regntäcket
Hade ju nyss ett inlägg om Mio och hans gröna täcke. Han hade det en gång när det regnade ute. Täcket blev suuupersmutsigt och var blött långt efteråt (lite fodrat). Så när vi var i en djurbutik härom dagen och de hade halva priset fick han ett nytt regntäcke helt utan foder. Ville ha det blå men det fanns inte i hans storlek, men rött blev också fint! Ska sy fast resårband vid bakbenen så det inte glider så mycket och lite mer reflex, sen är jag nöjd! Var lite orolig för att han skulle kissa på det, men tror inte han gjorde det (mörkt ute så svårt att se). 

Hade inte med honom först så vi gissade på att 55 cm skulle räcka, men för säkerhets skull hämtade vi honom och testade. Vi hade ganska fel! 65 var lagom! Tänk vilken tur att vi inte chansade och köpte fel!

Hittar jag något billigt med ben någon gång kanske han får ett sånt med... Men då ska han vara fullvuxen så jag vet att det passar.
 
Stormväder!
Så är stormen här! Men vi han med en promenad innan - i ösregn! Mio fick ett regntäcke idag så vi testade det. Supernöjd, men ska sätta dit mer reflex och resårband för bakbenen. Kommer lite bilder på det senare. I alla fall, regnjacka hade jag, men bara jeans och converse. Var dyngsur! Mios godis var dyngsurt. Mio var också genomblöt. Det var mörkt och vinden hade börjat blåsa. Men det var inte kallt, bara blött. Konstigt nog så kännde jag mig inte ens blöt! Mio skötte sig som en liten ängel! Inget dragande, fokus på mig! Det är något visst med att promenera i regn och mörker. Inte ensam, men med någon man tycker om. Som Mio. Gick mycket längre än jag tänk för att det var så mysigt. Detta blev en av årets absolut mysigaste prommenader!