Mio och Aslan

Årets sista agilitytävling
Idag var det dags för årets sista agilitytävlig. Det var två lopp, ett hopp och ett agility. Hopploppet gick ganska bra, inga rivningar men tyvärr fick vi 5 fel i slalomet. Totalt räckte det ändå till en 3:e plats! I agilityloppet gjorde han kontaktfältet jättebra och ett supersnyggt slalom, men tyvärr två rivningar. Så det blev 10 fel och en 4:e plats. Trots att det inte var några resultat att tala om så fick han i alla fall med sig lite priser hem, det bästa var ett paracord halsband+koppel i Mios färg - mörkblått! Mio tycker dock att godiset var bäst. ;P 
 
Nu tar vi lite vintervila och tränar vidare. Många lopp har vi kört i vår agilitykarriär utan några vidare resultat,  men det går långsamt åt rätt håll i alla fall. De sista 3 månaderna har i alla fall slalomet fungerat på många starter! Till skillnad från tidigare då det aldrig fungerade. Vi får hoppas att det fortsättter i den riktningen och att det blir några nollade lopp nästa säsong. :)
 
Fotorunda

Igår var vi ute på en 2 timmars fotorunda. För en gångs skull kom även jag med på några bilder med hjälp av stativ (eller naturen) och lite fantasi. Med lite godis kunde han titta mot kameran trots att det inte stod någon bakom den. Mio ställer glatt upp som modell, det ger ju bra betalt i godis. ;)

Drag weight

Mio har fått börja lite smått med DW och det har fungerat bra. Vi har kört lite kortare sträckor till en början med pauser mellan för att han ska vänja sig vid den nya typen av arbete. Kul att testa något nytt! :)