Mio och Aslan

Välkommen hem! del 1
Klockan 12:50 bar det av hemifrån Jönköping! Allt var medpackat förutom godis till oss tvåbeningar, vilket medförde att 2 av 4 sov stora delar av vägen (jag var inte en av dem, av förståeliga anledningar). Vädret var helt okej väder att köra i och lite lagom varmt för en lång bilresa!
Lite efter 15 var vi framme hos kennel Watercoats i Frillesås. Det var så kul att få träffa Aslan igen! Han var nybadad, hade fått nosen rakad och var så söt att man nästan fick diabetes. Han var själv och vi var i ett annat nytt rum och inte i vardagsrummet där vi varit tidigare gånger, så först vågade han inte komma fram och hälsa, kanske för att det var så mycket nytt. Men efter ett tag blev han lite modigare och ville fram och hälsa, krypa in under soffan och springa runt. Ibland hann han ändå med att sitta i knät.
Vi fikade och alla papper skrevs på. Nu var Aslan verkligen 110% min!!! Känslan och glädjen går inte att beskriva!
Fyra valpar (inklusive Aslan) var kvar, och de fick komma ut i trädgården och leka lite innan vi åkte.
 
Så till slut var det dags att bege sig hemåt, vilken lycka!!! Anders fick bära Aslan till bilen där det slutgiltiga överlämnandet skedde. 
 
Aslan var pipig i bilen hem, till skillnad från Mio som varit helt tyst. Han lät som en blandning mellan en säl, undulat och fiskmås. Har filmer på det som kommer komma ut här, men vill inte lyssna på dem nu eftersom Aslan ligger och sover :P Efter ett tag somnade han ändå och sov till och från hela vägen hem.
fortsättning kommer!
 
/Fanny
#1 - Paco

Vilka fina ögon Aslan har, dom ser nästan lite gröna ut

Svar: Ja visst är de! Har också tänkt på det, kanske finns en grön ton i dem där någonstans, i alla fall i vissa ljus! /Fanny
Mio