Mio och Aslan

Vandring!
Nu i helgen var jag och en kompis ute och vandrade! Det var hur trevligt som helst! Första dagen gick vi 8 km. Vi hade ryggsäckar och Mio hade klövjeväska med sin mat i. Vi har gått lite med hans väska tidigare, helt utan vikter och sedan ökat successivt. Han bär fortfarande ganska lite i vikt, totalt ca 3-4 dl mat (2dl per sida, viktigt att det är jämt!). Det fungerade bra!
Han går på i vår takt och springer inte iväg på några egna äventyr, man måste ju ha full koll på att matte är med! När vi tillslut kom fram till vindskyddet vi tänkt sova i var det fullt liv! Mitt ute i skogen!? Vi var minst sagt ganska förvånade när det var ett helt ungdomsgäng där och festade! Så vi satte oss vid en rastplats i närheten i väntan på att de skulle gå och åt mat. De åkte och en stund senare kom ytterligare en bil tillvindskyddet, men de vände snabbt. Så fort vi var klara med maten och hade plockat ihop skulle vi gå upp till vindskyddet, men då kom ännu en bil som stannade där! Så vi kände oss inte trygga med att stanna där utan blev hämtade av mamma och pappa för att sova på ett annat ställe. Dag två blev det ca 20 km. Mio fick gå utan sin väska vilket han var ganska glad för. När vi lagade mat passade han på att sova.
Lite senare på dagen passade vi på att göra en liten eld och grilla lite. Mio fick såklart en bra utsiktsplats att sova på.
Det var en trött Mio som blev väldigt lycklig när vi kom fram till bilen igen! Men jag tror allt att även han haft kul på vägen!