Mio och Aslan

U-SM 2018!
Den 3-5 augusti var vi på U-SM i Gävle! Vi kom dit dagen före då det var långt att åka. Tältplatsen låg vid tävlingsplatsen så det var väldigt smidigt!

På fredagen tävlade vi i freestyle klass 2 och heelwork to music klass 2. Freestyle var först ut och han var så otroligt duktig! Klockrent fokus, lugn och lyssnade på allt jag sa! Det var nog vår bästa start hittills! Vilken känsla!

Sedan var det heelwork med vårt ganska nya program, men han var lika duktig där! Helt otroligt vilken prrstation han gjorde!


På lördagen tävlade vi agility hopp på förmiddagen. Han gjorde ett jättefint lopp, men vi diskade oss precis i slutet pga en slarvig miss av mig. På em var det hopp lag och där diskade vi oss också! 

Söndag fm så var det agility, där fick vi 10 fel. I agility lag fick vi också 10 fel. Men han gjorde superfina slalom!! På söndagen körde vi även rallylydnad mästarklass, otroligt duktig!! Så fokuserad och jobbade på så bra! Visste att vi hade en -10 pga att han tog ett steg fram i en övning, men så fint annars!

Sedan var det prisutdelning och vi fick 85 poäng i rallyn! Det är nytt personligt rekord! I heelworken vann vi guld!! Även i freestyle fick vi guld med nästan 3 poöngs marginal!! Han är helt otrolig!
Nöjda och glada åkte vi hemåt igen! Vilket U-SM det blev, inte fy skam att åka hem med en dubbel svensk ungdomsmästare!