Mio och Aslan

Vattenläger!
Nu har vi varit på vårt första vattenläger! Två härliga dagar i lysekil blev det med mycket portisprat och träning. Vi bodde ihop med Mysaks uppfödare i en stuga, totalt 3 vuxna hundar och 4 valpar! Två av dem var Mysaks syskon. Det blev både land och vattenträning första dagen. Mio var så duktig på vattenträningen! Jag blev riktigt imponerad! Mysak busade med sina kompisar som bara den. Här är vi ute med hela gänget, lättare sagt än gjort...
Här är en familjebild med pappa Mio, mamma Tindra, Mysak, Bums och Ronja! De var så härliga - glada, positiva valpar med mycket vattenglädje och trevligt temperament! Ska bli så spännande att följa dem. De var superduktiga på dagarna när vi tränade och kunde sova långa stunder i sina burar.
Mio och Mysak gick även en tipsrunda med aktiveringsövningar till de fyrbenta. Mio kunde det mesta men även Mysak klarade av en hel del! Tex sitt framför, gå slalom mellan benen, sitt och stanna kvar i kopplets längd, ligg och stanna kvar mm. Så roligt att se, han är så kontaktsökande och vill gärna jobba.

Man blir trött av vattenläger...
Mamma Tindra och moster Blaze

Vi fick även besök av Tyra, så tre syskon träffade vi!


Hela 13 veckor är de nu!
Dag 2 var det dags för vattenprov. Vi hade inga förväntningar, men visst skulle det vara häftigt med i alla fall ett very good! (Man kan få excellent, very good, good eller inget pris). I klass 1 är det ett simmoment, ett apporteringsmoment och ett dykmoment. Simningen och apporten gick bra, dyket var lite knepigt. Men lydnaden och avlämnandet av apporter gick så himla bra! Vid prisutdelningen fick vi veta att vi kommit 4a med 49 poäng = excellent av ca 20 hundar! Han är otrolig lille Mio! 
Ett härligt vattenläger trots viss solbränna - det kan nog bli av fler gånger!