Mio och Aslan

Utställningsdebut!
I helgen var Mysak på sina första utställningar. I lördags var vi på en inoff i huskvarna. Han skötte sig fint i miljön, var duktig i ringen trots att vi knappt tränat på det och han blev BIR valp. Vi var enda valpen i rasen, men domaren måste ju inte dela ut HP. 
 
Kritik: " 5 mån, vackert huvud m fint uttryck, fina ögon, bra öron, korr bett, bra förbröst, ngt knappa vinklar fram, välvinklad bak, bra överlinje och svansansättning, rör sig som en valp gör, fin päls och färg, utm temperament"
 
På söndagen var det dags för inoff i Skillingaryd. Han var laddad och börjat förstå det här med att stå stilla. Han blev BIR även här och gick vidare till gruppfinalen. Där placerade han sig som BIG2 bland 4 valpar!
 
Kritik: "Mkt lovande valp, härlig attityd, kraftfullt nosparti, härlig substansfull kropp, mkt välkroppad för åldern, fina vinklar, vacker överlinje och svans, starka ben och tassar, utm rörelser, fin päls för åldern, välpresenterad"
 
Båda domarna var något fundersamma till det vita, men båda valde ändå att ge honom HP. Han är ju bara övertecknad på ena sidan av huvudet, så det är nog mycket upp till vilken domare det är. Nu var ju detta inofficiella utställningar som inte säger så mycket om hur det kan gå på en officiell utställning, men det var mycket bra miljöträning och vi hade kul ihop!